Tarieven en aanmelding

U kunt zich zowel via de mail ( msbijleveld@tiscali.nl ) als per telefoon (0573 462381) aanmelden. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig.

Tarieven en mogelijkheden tot vergoeding

Een individuele sessie binnen mijn praktijk kost binnen kantooruren €30,00 incl. BTW per kwartier. Een sessie van 45 minuten (gemiddelde tijd) kost dus €90,00 incl. BTW. ‘s Avonds (vanaf 17.30 uur) en in het weekend is het tarief €35,00 incl. BTW per kwartier.

Het tarief voor relatietherapie bedraagt binnen kantooruren €18,50 incl. BTW per persoon per kwartier. Een relatietherapiesessie van 5 kwartier (gemiddelde tijd) kost aldus €185,00 incl. BTW per stel. ‘s Avonds (vanaf 17.30 uur) en in het weekend is het tarief €22,00 incl. BTW per kwartier per persoon.

Het tarief voor supervisie kost binnen kantooruren €30,00 incl. BTW per kwartier. Een sessie van 60 minuten kost dus €120,00 incl. BTW. ‘s Avonds (vanaf 17.30 uur) en in het weekend is het tarief €35,00 incl. BTW per kwartier.

Wanneer een afspraak later dan 24 uur van te voren wordt afgezegd wordt de sessie in rekening gebracht.

De essentie van mijn praktijk is het leveren van maatwerk vanuit een sfeer van rust, ruimte en diepgang. Zowel de duur van de sessies als de openingstijden van mijn praktijk kunnen daarom in overleg met de cliënt zijn.

Sinds 2013 wordt relatietherapie in Nederland door de zorgverzekeraars niet meer vergoed.

Tot voorheen werden de sessies voor individuele therapie binnen mijn praktijk altijd gedeeltelijk (afhankelijk van uw verzekeringspakket) door de zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende ‘Alternatieve Zorg’. Inmiddels is dit niet meer zo, omdat ik er om diverse redenen voor heb gekozen om mijn praktijk lost te koppelen van de zorgverzekeraars. Wanneer u wel graag bij mij in therapie wilt, maar u heeft om financiële redenen problemen met mijn tarieven dan kunnen wij samen kijken naar een oplossing hiervoor. Afhankelijk van o.m. uw jaarlijkse inkomsten en de hoogte van uw ziektekostenverzekering pas ik dan mijn tarieven in onderling overleg met u aan.

Klachtenrecht / Wet WKKGZ

Volgens de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) is iedereen die zorg levert verplicht een klachtenregeling te hebben, te beschikken over een klachtenfunctionaris en om aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie. Al deze verplichting zijn voor mijn praktijk geregeld via mijn beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

Home | Contact